Events.A week full of events for everyone!

LEARN MORE «Μία λίμνη… χίλιοι μύθοι» στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Thursday, 13 September 2018

«Μία λίμνη… χίλιοι μύθοι» στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, ως πολιτιστικός φορέας της πόλης και υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συμμετέχει στις εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα του φετινού 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE "Προθέρμανση" με την Εβδομάδα Λίμνης - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Monday, 10 September 2018

"Προθέρμανση" με την Εβδομάδα Λίμνης - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνδυαστεί και φέτος το αγωνιστικό διήμερο του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου από τη Limni, τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου, με μεγάλο χορηγό την ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

View More
LEARN MORE «Τέχνης επί άθλων» και τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Wednesday, 05 September 2018

«Τέχνης επί άθλων» και τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Μια εικαστική έκθεση και ένα δημιουργικό εργαστήρι οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, με αφορμή τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE «Είμαστε μαζί» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού Saturday, 25 August 2018

«Είμαστε μαζί» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η εθελοντική ομάδα «Όλες μαζί» και ο σύλλογος «Είμαστε μαζί» συμμετέχουν στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, με αφετηρία την πλατεία Μαβίλη και με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

View More
LEARN MORE Γίνε υπερήφανος υποστηρικτής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων! Monday, 13 August 2018

Γίνε υπερήφανος υποστηρικτής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων!

Υπόθεση όλης της πόλης επιχειρεί να κάνει τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η Οργανωτική Επιτροπή του Ioannina Lake Run, θέλοντας να εμπλέξει στη διοργάνωση τους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και τους φορείς πολιτισμού.

View More
LEARN MORE Προς ανακύκλωση πάνω από 30.000 μπουκάλια Friday, 13 October 2017

Προς ανακύκλωση πάνω από 30.000 μπουκάλια

Τον φιλοπεριβαλλοντικό του χαρακτήρα είχε την ευκαιρία να τονίσει ακόμη περισσότερο φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων και με τη στήριξη του Oki Doki οργανώθηκε μια μεγάλη δράση ανακύκλωσης.

View More
LEARN MORE Εικαστική πινελιά με τους «Δρομείς της Λίμνης» Wednesday, 11 October 2017

Εικαστική πινελιά με τους «Δρομείς της Λίμνης»

Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν στα δημιουργικά εικαστικά εργαστήρια, με θέμα «Δρομείς της λίμνης», που πραγματοποίησε το Σωματείο Ηπειρωτών Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE Γευστικό και πλούσιο pasta party από τη Barilla Saturday, 07 October 2017

Γευστικό και πλούσιο pasta party από τη Barilla

Η Barilla, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και σύμμαχος της υγιεινής και θρεπτικής διατροφής, βρέθηκε στα Γιάννενα για το 11ο Ioannina Lake Run. Η ομάδα της Barilla όχι μόνο έτρεξε, αλλά και διοργάνωσε ένα μοναδικό Barilla Pasta Party, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει μοναδικές γεύσεις των ζυμαρικών της.

View More
LEARN MORE Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές σε ειδική εκδήλωση Wednesday, 20 September 2017

Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές σε ειδική εκδήλωση

Χορηγούς και υποστηρικτές τίμησε η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννινών, λίγες ώρες πριν την κορύφωση της διοργάνωσης, το βράδυ του Σαββάτου.

View More
LEARN MORE Stand Up Paddle στα νερά της Παμβώτιδας Saturday, 16 September 2017

Stand Up Paddle στα νερά της Παμβώτιδας

Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν όσοι «τόλμησαν» να δοκιμάσουν το εντυπωσιακό άθλημα του Stand Up Paddle (SUP), κάνοντας, όρθιοι σε μια ιστιοσανίδα, κουπί στα νερά της Παμβώτιδας.

View More
LEARN MORE Μια όμορφη βραδιά για τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Friday, 15 September 2017

Μια όμορφη βραδιά για τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Μια… ανάσα, πριν το εντατικό διήμερο του 11ου Γύρου Λίμνης που ακολουθεί και μετά από την πολυήμερη προετοιμασία, ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος σε όλους τους αγώνες, πήραν οι εκατοντάδες εθελοντές της διοργάνωσης.

View More
LEARN MORE Τα παιδιά ζωγραφίζουν τους «Δρομείς της λίμνης» Wednesday, 13 September 2017

Τα παιδιά ζωγραφίζουν τους «Δρομείς της λίμνης»

Τη δική τους πινελιά θα βάλουν στη φετινή διοργάνωση του Ioannina Lake Run οι εικαστικοί καλλιτέχνες της περιοχής, που θα πραγματοποιήσουν εικαστικά εργαστήρια για παιδιά, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

View More