Events.A week full of events for everyone!

LEARN MORE Μια ποδηλατοβόλτα στον Γύρο Λίμνης Monday, 19 September 2022

Μια ποδηλατοβόλτα στον Γύρο Λίμνης

Με μια ποδηλατοβόλτα 30 χλμ. στη διαδρομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία της Εβδομάδας Λίμνης του Ioannina Lake Run 2022.

View More
LEARN MORE Το Followgreen του Δήμου Ιωαννιτών στηρίζει το Ioannina Lake Run Friday, 16 September 2022

Το Followgreen του Δήμου Ιωαννιτών στηρίζει το Ioannina Lake Run

Η πλατφόρμα επιβράβευσης & ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση του Δήμου Ιωαννιτών Followgreen.gr/ioannina στηρίζει, για 5η συνεχή χρονιά, το Ioannina Lake Run και θα βρίσκεται εκεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου για να δώσει το «πράσινο» μήνυμα.

View More
LEARN MORE «Τα στεφάνια των νικητών» από τα χέρια των παιδιών Friday, 16 September 2022

«Τα στεφάνια των νικητών» από τα χέρια των παιδιών

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών κάθε ηλικίας, υλοποιήθηκε το δημιουργικό εργαστήρι «Τα στεφάνια των νικητών», στην αίθουσα εκθέσεων του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» το απόγευμα της Πέμπτης.

View More
LEARN MORE Δημόσιους χώρους θα κοσμούν οι εικόνες του Ioannina Lake Run Friday, 16 September 2022

Δημόσιους χώρους θα κοσμούν οι εικόνες του Ioannina Lake Run

Σχολεία, δημόσια κτήρια και επιβατικούς σταθμούς θα κοσμούν το επόμενο διάστημα οι φωτογραφίες από παλαιότερες διοργανώσεις του Ioannina Lake Run, που παρουσιάζονται έως και τις 18 Σεπτεμβρίου στην έκθεση «Stills in Motion» στον εκθεσιακό χώρο «Δημ. Χατζής».

View More
LEARN MORE Οι φορείς μπορούν να «χτίσουν» στην κληρονομιά του Ioannina Lake Run Thursday, 15 September 2022

Οι φορείς μπορούν να «χτίσουν» στην κληρονομιά του Ioannina Lake Run

Η ανάγκη αλλαγής φιλοσοφίας για το πώς βλέπουμε ένα αθλητικό γεγονός και οι δυνατότητες που δίνει για να εξυπηρετήσει ευρύτερους σκοπούς, αναδείχθηκαν στην εκδήλωση με θέμα «Αρχές διαχείρισης εθελοντών και αξιολόγησης των κινήτρων συμμετοχής τους σε αθλητικά γεγονότα – Η περίπτωση του Ioannina Lake Run», που οργάνωσαν η Limni και ο Α.Ο. Ποσειδών στο πλαίσιο της Εβδομάδας Λίμνης του Ioannina Lake Run.

View More
LEARN MORE Με δρομικά παιχνίδια και παραμύθια ξεκίνησε η Εβδομάδα Λίμνης Wednesday, 14 September 2022

Με δρομικά παιχνίδια και παραμύθια ξεκίνησε η Εβδομάδα Λίμνης

Με την εκδήλωση «Τρέχα… γύρευε. Ιστορίες, παραμύθια και παιχνίδια δρομικά» στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης η Εβδομάδα Λίμνης, που επέστρεψε, μετά από απουσία δύο ετών, στο πρόγραμμα του Ioannina Lake Run.

View More
LEARN MORE Αφιερωμένο στους εθελοντές του το Ioannina Lake Run 2022 Tuesday, 13 September 2022

Αφιερωμένο στους εθελοντές του το Ioannina Lake Run 2022

Αφιερωμένο στους εθελοντές του είναι το Ioannina Lake Run 2022, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πορεία των 16 ετών από τον 1ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το 2007 και την ουσιαστική συμβολή τους στο να εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία δρομικά event της χώρας.

View More
LEARN MORE Η Εβδομάδα Λίμνης επιστρέφει Thursday, 08 September 2022

Η Εβδομάδα Λίμνης επιστρέφει

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων θα πλαισιωθεί το αγωνιστικό διήμερο του Ioannina Lake Run το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, καθώς η Εβδομάδα Λίμνης επιστρέφει δυναμικά.

View More
LEARN MORE Μια έρευνα για τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην ευημερία των πολιτών Wednesday, 07 September 2022

Μια έρευνα για τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην ευημερία των πολιτών

Πόσο συμβάλει η συμμετοχή στο Ioannina Lake Run και η παρακολούθηση του στην υποκειμενική ευημερία των πολιτών; Την απάντηση θα προσπαθήσει να δώσει ο δρ. Ιωάννης Παπαϊακώβου, συμβασιούχος διδάσκων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα αναλάβει να εξετάσει την ευημερία των πολιτών και τον ρόλο που παίζει σε αυτή η συμμετοχή σε ένα σημαντικό δρομικό γεγονός, αλλά και η παρακολούθησή του ως θεατής.

View More
LEARN MORE 15 χρόνια ιστορίας στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2021 Saturday, 18 September 2021

15 χρόνια ιστορίας στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2021

Μια βραδιά με δυνατές στιγμές αποτέλεσε η τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2021, καθώς η επετειακή διοργάνωση των 15 χρόνων έφερε στα Γιάννενα φίλους της διοργάνωσης από τα πρώτα χρόνια και έδωσε την αφορμή για να ξυπνήσουν όμορφες μνήμες, που ήρθαν να συνδεθούν με τα σχέδια για το μέλλον.

View More
LEARN MORE Rapid tests στην πλατεία Μαβίλη Thursday, 16 September 2021

Rapid tests στην πλατεία Μαβίλη

Η ΚΟμΥ Ιωαννίνων του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid tests στην πλατεία Μαβίλη στον γενικό πληθυσμό και στους συμμετέχοντες στο Ioannina Lake Run (δρομείς και εθελοντές)  το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

View More
LEARN MORE Ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή προβάλλει το Ioannina Lake Run Tuesday, 14 September 2021

Ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή προβάλλει το Ioannina Lake Run

Ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή θα προβληθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ioannina Lake Run, που αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, την περιβαλλοντική του διάσταση ως ένας αγώνας που έχει, άλλωστε, στο επίκεντρό του τη λίμνη Παμβώτιδα.

View More