Βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin το Ioannina Lake Run

Βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin το Ioannina Lake Run
Thursday, 23 February 2023

Ως ένα από τα αθλητικά events που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και για τη συμβολή του στην ανάδειξη των Ιωαννίνων ως τουριστικό προορισμό (destination brand),  βραβεύτηκε το Ioannina Lake Run στα Gazzetta Awards 2022 by bwin, σε μια λαμπερή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα Gazzetta Awards είναι τα μοναδικά αθλητικά βραβεία κοινού και φέτος ψήφισαν 142.479 αναγνώστες της μεγαλύτερης αθλητικής ιστοσελίδας, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους της χρονιάς που «έφυγε», ενώ βραβεύτηκαν και θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού, σε μία εκδήλωση που ένωσε το παρελθόν με το παρόν.
Ξεχωριστή θέση στα Gazzetta Awards 2022 by bwin είχαν οι ειδικές βραβεύσεις σε τρεις αθλητικές διοργανώσεις, που, όπως τονίστηκε και από τον παρουσιαστή της βραδιάς Γιώργο Καπουτζίδη, αποτελούν brands για τον τουρισμό της χώρας. Μεταξύ αυτών το Ioannina Lake Run (Spetsathlon και Navarino Challenge οι άλλες δύο), το οποίο χαρακτηρίστηκε στολίδι για την Ήπειρο και για τη πόλη των Ιωαννίνων.
Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης από τον chief operation officer της Liquid Media Φωτη Καλούδη. «Επί 16 χρόνια έχουμε καταφέρει το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου τα Γιάννενα να είναι προορισμός για δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Και επίσης χαιρόμαστε γιατί βάλαμε τα 30 χλμ. στον χάρτη και ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων είναι ο must αγώνας του Σεπτεμβρίου», τόνισε ο κ. Σπυριούνης, υπενθυμίζοντας ότι το Ioannina Lake Run δεν έλειψε ούτε τα χρόνια της πανδημίας. Δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει το Gazzeta για τη διοργάνωση των βραβείων, τη Bwin, που για τέσσερα χρόνια είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, και φυσικά την εταιρεία Βίκος, που είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.