Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021
Friday, 25 June 2021

Με τις αναγκαίες προσαρμογές, που επιβάλλονται από τη συνέχιση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί και το φετινό Ioannina Lake Run, με την ευχή και την ελπίδα μέχρι το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου να έχουμε επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα.

 

Η εμπειρία που αποκτήθηκε και από την περσινή διοργάνωση, μία από τις ελάχιστες που πραγματοποιήθηκαν, και η αποδεδειγμένη ικανότητα τήρησης ακόμη και των πιο αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων από δρομείς, εθελοντές και διοργανωτές, εγγυώνται ότι και ο φετινός Γύρος Λίμνης θα είναι ένας αγώνας-γιορτή για το δρομικό κίνημα.

Η πλατφόρμα των εγγραφών άνοιξε και ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον δρομέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Προς το παρόν δεν έχει τεθεί πλαφόν συμμετοχών, ωστόσο αν τελικά υπάρχουν αριθμητικοί περιορισμοί, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι' αυτό καλό θα είναι όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους.

Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, υπάρχει μια αλλαγή στο πρόγραμμα, με τον αγώνα των 10 χλμ. να μεταφέρεται το Σάββατο αντί της Κυριακής, όπως ίσχυε στην προ covid-19 εποχή. Έτσι, ο αγώνας των 10 χλμ., που επανέρχεται στο πρόγραμμα μετά την περσινή, αναγκαστική ακύρωσή του, θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αγώνα των 5 χλμ., ενώ ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ θα γίνει κανονικά την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν την περίοδο των αγώνων, θα εξεταστεί η δυνατότητα διοργάνωσης και των άλλων παράλληλων αγώνων ψυχαγωγικού χαρακτήρα (Family Run, Μαμά- Καρότσι, Παραλίμνιος Δρόμος ΑμεΑ).

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.ioanninalakerun.gr.