Χρυσό μετάλλιο για όλους

Sunday, 23 September 2018

Για ακόμη μια χρονιά, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων «άνοιξε» με χαρά και συγκίνηση στον παραλίμνιο δρόμο 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία, που, όπως είχαν υποσχεθεί πέρυσι, ήταν και τη φετινή χρονιά στη γραμμή της εκκίνησης και έβαλαν τα δυνατά τους για να τερματίσουν.

Πάνω από 50 άτομα με κινητική ή άλλης μορφής αναπηρίας, μαζί με τους συνοδούς τους, κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των θεατών και πέρασαν το μετάλλιο του Γύρου Λίμνης στον λαιμό τους, επιδεικνύοντας επιμονή και δύναμη μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Στον αγώνα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, παιδιά και ενήλικες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «Κυψέλη» Ιωαννίνων, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων Ηπείρου, της Στέγης Αυτιστικών «Ελένη Γύρα» και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Μέριμνα», καθώς και τα μέλη της διοίκησης του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων Αστερινός Μάνθος και Δημήτρης Αργυρός.