«Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη»

«Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη»
Tuesday, 18 September 2018

Τα αθλητικά τους θα φορέσουν και φέτος οι μαμάδες, προκειμένου να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι», στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Έναν αγώνα δρόμου, που ξεκίνησε από τα Γιάννενα και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους. Και φέτος, λοιπόν, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, δεκάδες μαμάδες με τα μωρά και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά τους θα βρεθούν στην εκκίνηση στην πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων, για να τρέξουν και να περπατήσουν σε μια πανέμορφη διαδρομή 1 χλμ.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και τις συμμετέχουσες στον τερματισμό θα περιμένουν πακέτα προϊόντων, που θα κληρώσει η «Δωδώνη, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, η οποία για 3η συνεχόμενη χρονιά θα είναι χορηγός του ξεχωριστού αυτού αγώνα.

Η «Δωδώνη» είναι μεταξύ των χορηγών και του Pasta Party των αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο απόγευμα στο Κάστρο των Ιωαννίνων, δίπλα από το Σουφαρί Σαράι. Τα διάσημα για τη γεύση και την αυθεντική ποιότητά τους κίτρινα τυριά της «Δωδώνη» θα συνοδεύσουν το γεύμα των αθλητών του Γύρου Λίμνης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τη… Γεύση του Καλού.