Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ με τη στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου

Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ με τη στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου
Saturday, 10 September 2022

Σε μια προσπάθεια να γίνει πράξη το σύνθημα πως το δικαίωμα στην άθληση είναι καθολικό και όλοι πρέπει να έχουν τη χαρά της συμμετοχής, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έχει προσθέσει στο αγωνιστικό του πρόγραμμα και έναν δωρεάν αγώνα για άτομα με αναπηρία.

Άτομα με νοητική υστέρηση, προβλήματα όρασης, με κινητικά προβλήματα, σε αναπηρικά αμαξίδια, με τη βοήθεια των συνοδών τους, καλούνται να καλύψουν 1000 μ. παραλίμνιας διαδρομής, κάτω από τα χειροκροτήματα των πολυάριθμων θεατών.

Ο Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, με τη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, που δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία με μία ακόμη ευκαιρία.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι είτε κατεβάζοντας τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και προωθώντας τη στο secretary@ioanninalakerun.gr , είτε στο Κέντρο Εγγραφών που λειτουργεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία), καθημερινά (11.00-14.00 και 18.00-21.00).