Εθελοντές.Βοηθήστε και εσείς στον αγώνα

Γίνετε εθελοντής και ζήστε την χαρά της συμμετοχής σε μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση!

Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Με την παρουσία τους εξασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές της διοργάνωσης. Για την διεξαγωγή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, για να επιτευχθούν οι στόχοι για την ασφάλεια και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους αθλητές.Με την καλή τους διάθεση και τον δυναμισμό τους βοηθούν όλους τους δρομείς να περάσουν μια υπέροχη στιγμή την ώρα του αγώνα. Σημαντική είναι και η συνεισφορά κριτών και προπονητών από όλο το αθλητικό φάσμα, οι οποίοι αποτελούν τους χρονομέτρες και τους σημειωτές του αγώνα.Επίσης, υπάρχει:Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,Υγειονομική κάλυψη με γιατρό,Το Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι από το Πέραμα, την Αμφιθέα, τους Λογγάδες, την Καστρίτσα, την Κατσικά και την Ανατολή. Η διαδρομή τελεί υπό την εποπτεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων

Συμπληρώστε απλά την αίτηση που ακολουθεί και σύντομα οι υπεύθυνοι εθελοντών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Αίτηση Εθελοντή.Συμπληρώστε την τώρα!

Μπορείτε και εσείς να γίνετε ένας από τους βασικότερους αγωνιστές, ένας εθελοντής!!! Ανήλικοι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με την έγγραφη συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα τους. Κατέβαστε την αίτηση και στείλτε την συμπληρωμένη:

  • Με email στο office@ioanninalakerun.gr.

Ή απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

Με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής δηλώνω ότι συμμετέχω στο πρόγραμμα εθελοντισμού του «Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων» αυτοβούλως και ότι τα στοιχεία που δηλώνονται πιο πάνω είναι απολύτως αληθή. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του «αγώνα» για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του «Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων» και τους χορηγούς του «αγώνα» για προωθητικούς σκοπούς προβολής της διοργάνωσης. Έχω λάβει τη συγκατάθεση τρίτου για την παραχώρηση των προσωπικών του στοιχείων ως σημείο μέσου επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της πιο πάνω δήλωσης). Η παρούσα Αίτηση Συμμετοχής αναφέρεται αποκλειστικά στην προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών μου και δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση έμμισθης εργασιακής σχέσης.

Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές
Εθελοντές