Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας... Tuesday, 28 September 2021

Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας...

Αυτές τις ώρες το μυαλό μας βρίσκεται στο Αρκαλοχώρι, που επλήγη από τον φονικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, λίγα 24ωρα πριν τη δρομική γιορτή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπηρεσίες και εθελοντές Saturday, 25 September 2021

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπηρεσίες και εθελοντές

Πολυδιάστατος ήταν για μία ακόμη χρονιά ο ρόλος των εθελοντικών ομάδων στη διοργάνωση του Ioannina Lake Run, ενώ καταλυτική ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του ΕΚΑΒ, του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήλωση του Γενικού Διευθυντή Ηλία Σπυριούνη σχετικά με την ακύρωση του αθλητή στα 5 χλ Tuesday, 21 September 2021

Δήλωση του Γενικού Διευθυντή Ηλία Σπυριούνη σχετικά με την ακύρωση του αθλητή στα 5 χλ

Η ακύρωση του 1ου τερματίσαντα δρομέα στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run ήταν μια απόφαση που δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία. Ωστόσο, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του αθλητή, καθώς από την εξέταση των στοιχείων προκύπτει σαφής παραβίαση των κανονισμών της προκήρυξης, έστω κι αν κατανοούμε πως από την πλευρά του δεν υπήρχε πρόθεση παρεμπόδισης άλλου αθλητή.

 

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους Κωνσταντίνος Σταμούλης και Γκλόρια Πριβιλέτζιο Sunday, 19 September 2021

Υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους Κωνσταντίνος Σταμούλης και Γκλόρια Πριβιλέτζιο

Τη θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, με δυνατότητες να αξιοποιηθεί και ως όχημα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, πιστοποίησε το Ioannina Lake Run 2021, που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα, για 15η χρονιά.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έκλεψε την παράσταση στα 10 χλμ. ο Ντιν Καρνάζης Sunday, 19 September 2021

Έκλεψε την παράσταση στα 10 χλμ. ο Ντιν Καρνάζης

Η παρουσία του αμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου ελληνικής καταγωγής Ντιν Καρνάζη έκλεψε την παράσταση στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. του Ioannina Lake Run 2021, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Γ. Σταμούλης νικητής στο 5άρι του Ioannina Lake Run 2021 Sunday, 19 September 2021

Ο Γ. Σταμούλης νικητής στο 5άρι του Ioannina Lake Run 2021

Στο νήμα κρίθηκε ο αγώνας των 5 χλμ. που άνοιξε το αγωνιστικό διήμερο του Ioannina Lake Run 2021, με τρεις αθλητές να δίνουν μάχη σώμα με σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρέξε καλά στο 30άρι των Ιωαννίνων (Άρθρο από τη Μαρία Πολύζου) Saturday, 18 September 2021

Τρέξε καλά στο 30άρι των Ιωαννίνων (Άρθρο από τη Μαρία Πολύζου)

Μια σειρά από πολύτιμες συμβουλές δίνει η Πρωταθλήτρια μαραθωνίου δρόμου και προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων Μαρία Πολύζου σε όσους θα τρέξουν το πρωί της Κυριακής τα 30 χλμ. του Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυθεντική γεύση Melissa και στο Ioannina Lake Run 2021 Friday, 17 September 2021

Αυθεντική γεύση Melissa και στο Ioannina Lake Run 2021

Τη γεύση της Melissa θα έχει και το Ioannina Lake Run 2021, με την κορυφαία εταιρεία ζυμαρικών να είναι χορηγός τροφοδοσίας του αγώνα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η bwin συνεχίζει με το Ioannina Lake Run σε άλλο επίπεδο Friday, 17 September 2021

Η bwin συνεχίζει με το Ioannina Lake Run σε άλλο επίπεδο

Το Ioannina Lake Run και  η bwin συνεχίζουν την κοινή τους πορεία  για τρίτη συνεχή χρονιά.

Και φέτος θα  είναι ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έτοιμοι για εκκίνηση με εφαλτήριο την εμπιστοσύνη Thursday, 16 September 2021

Έτοιμοι για εκκίνηση με εφαλτήριο την εμπιστοσύνη

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες διεξάγεται και φέτος ο 15ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα δρόμου των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα να είναι αυτός που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε. Tuesday, 14 September 2021

Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε.

Με μεγάλο χορηγό την εταιρεία Βίκος Α.Ε. πραγματοποιείται και φέτος το Ioannina Lake Run, για 15η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2007-2021:  15 ΧΡΟΝΙΑ IOANNINA LAKE RUN       |  Το success story των δρομικών events της χώρας Friday, 10 September 2021

2007-2021: 15 ΧΡΟΝΙΑ IOANNINA LAKE RUN | Το success story των δρομικών events της χώρας

2007-2021. Μια πορεία 15 χρόνων. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται δυναμικά.

Ο Γύρος Λίμνης φάνηκε από την αρχή ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου, ικανός να σταθεί δίπλα σε μεγάλες διοργανώσεις της χώρας. Γρήγορα στάθηκε στα πόδια του, άρχισε να μεγαλώνει, ανδρώθηκε και κάποια στιγμή έγινε και Ioannina Lake Run. Όχι για λόγους ξενομανίας, αλλά γιατί προσέλκυσε δρομείς από το εξωτερικό, με την περαιτέρω διεθνοποίησή του να αποτελεί το ανοιχτό στοίχημα των διοργανωτών στη μετά-covid εποχή.

Δείτε Περισσότερα