Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε.

Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε.
Tuesday, 14 September 2021

Με μεγάλο χορηγό την εταιρεία Βίκος Α.Ε. πραγματοποιείται και φέτος το Ioannina Lake Run, για 15η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα.

Και όπως το νερό προχωρά μπροστά και βρίσκει το δρόμο του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή κι ευελιξία, έτσι και το Ioannina Lake Run συνεχίζει τη δυναμική του πορεία ως μία από τις δημοφιλέστερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας, ξεπερνώντας τα εμπόδια που βάζει η υγειονομική κρίση.

Στην αφετηρία του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. θα βρεθούν κορυφαίοι δρομείς της χώρας, ενώ δε λείπουν και τη φετινή χρονιά συμμετοχές από το εξωτερικό. Φυσικά, εκτός από όσους θα τρέξουν το «30άρι» γύρω από τη λίμνη, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, υπάρχουν και οι αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Η Βίκος Α.Ε., θεωρώντας πως ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, στηρίζει κορυφαίες διοργανώσεις στη χώρα και δε θα ήταν δυνατόν να λείψει από το Ioannina Lake Run, παίζοντας μάλιστα… εντός έδρας.