1. Δρόμοι του Περάματος 3500m

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018
Αφετηρία αγώνα: Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος
Ώρα Αγώνα: 12:00

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον αγώνα "Στους Δρόμους του Περάματος 3.500μ." έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές/τριες που είναι γεννημένοι από το 2003 και μεγαλύτεροι. Οι ανήλικοι αθλητές/τριες (2001-2002 & 2003) πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Περιγραφή Διαδρομής:

Περιγραφή Διαδρομής:
Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος οδός Σπηλαίου Στρατηγού Κατσιμήτρου δεξιά προς ξενοδοχείο Εξοχή δεξιά με κατεύθυνση προς τον κεντρικό δρόμο δεξιά προς το ξενοδοχείο Anesis δεξιά στροφή με κατεύθυνση το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών Σπηλαίου Περάματος και τερματισμός.

2. Δρόμοι του Περάματος 1500m

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018
Αφετηρία αγώνα: Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος
Ώρα Αγώνα: 12:30 μ.μ.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον αγώνα "Στους Δρόμους του Περάματος 1.500μ." έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές/τριες από το 2004 έως και το 2009. Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Περιγραφή Διαδρομής:

Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος οδός Σπηλαίου Στρατηγού Κατσιμήτρου 25ης Μαρτίου δεξιά στροφή με κατεύθυνση το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών Κέντρου Περάματος τερματισμός στην Πλατεία.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής:

α) Στο κέντρο εγγραφών που βρίσκεται στη διεύθυνση Αβέρωφ 3, Ιωάννινα.

β) Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 16/09/2018 στο Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος στην αφετηρία του αγώνα από τις 10:30 - 11:30.

Παραλαβή Αριθμών:

Στο Παραλίμνιο Πάρκο Περάματος από τις 10:30 – 11:30 στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα.

Υγειονομική Κάλυψη:

Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια από ιδιώτες ιατρούς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Ιωαννίνων), σε όλο το μήκος του αγώνα.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή–τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες-σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Έπαθλα – Αναμνηστικά:

Στους τρείς πρώτους νικητές/τριες κάθε αγώνα θα απονεμηθεί μετάλλιο και δίπλωμα.

Όριο εγγραφών:

Το ανώτατο όριο των εγγραφών ορίζεται στα 400 άτομα.