Έτοιμη να «τρέξει» στο Ioannina Lake Run η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Έτοιμη να «τρέξει» στο Ioannina Lake Run η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Tuesday, 11 August 2020

Η ώρα του Ioannina Lake Run έφτασε και η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.- Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει πάρει θέση και φέτος στη γραμμή εκκίνησης για να «τρέξει» στον μεγαλύτερο περιφερειακό δρομικό event της χώρας και έναν από τους ελάχιστους που είναι σε θέση να πραγματοποιηθεί στις δεδομένες υγειονομικές συνθήκες, χάρη στην εμπειρία των διοργανωτών και την πιστή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Όπως κάθε προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου από το 2007, έτσι και φέτος η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπά στα Γιάννενα. Βέβαια, ο 14ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, στις 19-20 Σεπτεμβρίου, δε θα έχει το πλήθος των συμμετοχών και τον φεστιβαλικό χαρακτήρα προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς χρειάστηκε να μπει πλαφόν στις εγγραφές και να ματαιωθούν κάποιοι αγώνες, από τη στιγμή που ως προτεραιότητα έχει τεθεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων, είτε είναι δρομείς είτε εθελοντές.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος είναι και φέτος δίπλα στο Ioannina Lake Run ως μεγάλος χορηγός, συνεχίζοντας να υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ παρούσα θα είναι και φέτος η Vikos Running Team, την οποία αποτελούν εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας.
Ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία Μαβίλη στις 8 το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 5 χλμ., ο οποίος μεταφέρεται στην Ακτή Μιαούλη και θα πραγματοποιηθεί σε μια νέα διαδρομή, πάντα όμως δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα.
Οι δρομείς θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ είναι η νούμερο 1 ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωριστεί ως φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.