Υποστηρικτής και μειωμένο εισιτήριο στο Σπήλαιο Περάματος

Υποστηρικτής και μειωμένο εισιτήριο στο Σπήλαιο Περάματος
Thursday, 14 September 2017

Υποστηρικτής του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι φέτος ο Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος, ευελπιστώντας να συνδυάσει ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας με τη δυνατότητα των δρομέων και των συνοδών τους να επισκεφθούν ένα από τα ομορφότερα σπήλαια των Βαλκανίων.

Από την Παρασκευή 15 έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, το Σπήλαιο Περάματος θα προσφέρει μειωμένη τιμή εισόδου 3,5 ευρώ (έκπτωση 50%) σε όλους αθλητές και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης, που θα είναι εφοδιασμένοι με το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης δίνοντας τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα τριώροφο παλάτι, με ασύγκριτες ομορφιές και θαυμαστά στολίδια, που φιλοτέχνησε η φύση στα σπλάχνα του λόφου Γκορίτσα, στο Πέραμα.

Παράλληλα, ένα ενημερωτικό φυλλάδιο θα δίνεται σε κάθε αθλητή με την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής του, ενώ το Σπήλαιο Περάματος θα διαφημίζεται μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Το Σπήλαιο Περάματος λειτουργεί  καθημερινά, Σαββατοκύριακο και αργίες, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651081521, 26510 81650 και 26510 86202. E-mail: info@spilaio-perama.gr. Περισσότερες πληροφορίες για το Σπήλαιο Περάματος μπορείτε να βρείτε στο http://www.spilaio-perama.gr/.