Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα

Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα
Tuesday, 12 September 2017

Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα καφέ και εστίασης και εμπορικά καταστήματα προσφέρουν σε αθλητές και εθελοντές του 11ου Γύρου Λίμνης συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστήσουν την πόλη πιο ελκυστική για τους δρομείς και τους συνοδούς τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές.

 

Οι υπερήφανοι υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης, όσοι εγγράφονται στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr προσφέροντας μειωμένες τιμές από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αυξάνονται συνεχώς. Η διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει και να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα με έκπτωση σε όσους φορούν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης.

Οι ειδικές τιμές εισόδου στα μουσεία της περιοχής αποτελούν μια ευκαιρία για τους αθλητές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται από περιοχές εκτός της Ηπείρου, να γνωρίσουν τον αρχαιολογικό και πολιτιστικό πλούτο μέσα από τη διοργάνωση του IoanninaLakeRun.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ειδικό βραχιολάκι το οποίο παραλαμβάνουν αθλητές και εθελοντές τους εξασφαλίζει έκπτωση στο εισιτήριο για όλα τα μουσεία της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων όπως και στο ενιαίο εισιτήριο. Συγκεκριμένα, οι αθλητές και εθελοντές θα μπορούν να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο με εισιτήριο των 2 ευρώ (έκπτωση 50%), τον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης με 3 ευρώ (έκπτωση 50%), το Βυζαντινό Μουσείο με 2 ευρώ (έκπτωση 33%), αλλά και να προμηθευτούν το ενιαίο εισιτήριο για τους τρεις προαναφερόμενους χώρους στην τιμή των 4 ευρώ (έκπτωση 50%).

Δωρεάν θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, ενώ μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σπήλαιο Περάματος (είσοδος 3,5 ευρώ) και για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (είσοδος 3 ευρώ). Έκπτωση 20% σε έργα τέχνης και 15 % στις κορνίζες προσφέρει η gallery Τεχνοχώρος και δωρεάν υποδέχεται όλους τους αθλητές και εθελοντές, όπως και όλους τους πολίτες, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που προσφέρουν έκπτωση 15% περιλαμβάνονται τα café – bar Almond, Circus, Denoar, Hogwarts, Maison, Say yes, The butler, Μεράκι  και τα εστιατόρια Maison, Say Yes, Masabuca και Πρεσβεία.

Με 20% έκπτωση στα μη εκπτωτικά προϊόντα running υποδέχονται τους αθλητές και εθελοντές του Ioannina Lake Run τα καταστήματα αθλητικών ειδών Adidas Store, Hall of Brands (Ιωάννινα και Άρτα) και Sportzone. Επίσης, έκπτωση 20% προσφέρει στα συστήματα ασφαλείας η General Security Systems, έκπτωση 15% προσφέρουν το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας (ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ) και τα καταστήματα Kem (στη νέα συλλογή δερμάτινων τσαντών), Oxford Company (στη νέα συλλογή), Trekking Hellas Ioannina (Outdoor Events & Activities), X-treme Stores (Fitness shop), ΚΑΔΡΟ (Κορνίζες),  Μόσχος Γεώργιος (είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα),  και έκπτωση 10% το κατάστημα ειδών δώρων Κόκκινες Μπότες.

Σημαντική είναι η προσφορά του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για τους δρομείς που έρχονται από άλλες περιοχές, καθώς προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική   φόρμα στο www.ioanninalakerun.gr ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr. Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Αθλητές και εθελοντές μπορούν να επισκέπτονται την ειδική πλατφόρμα με το σήμα «Proud Partner» στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr, προκειμένου να πληροφορούνται τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που εμπλουτίζονται συνεχώς.