Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων
Monday, 03 July 2017


Σημαντικά χρηματικά έπαθλα περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.


Η απονομή και χρηματικών επάθλων έχει ως στόχο την προσέλκυση των καλύτερων αθλητών της χώρας στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.
Και τη φετινή χρονιά, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δείχνει να είναι η πρώτη επιλογή για δρομείς από όλη την Ελλάδα. Από τη Ρόδο μέχρι την Κομοτηνή, μέλη Συλλόγων Δρομέων και ανεξάρτητοι αθλητές έχουν ήδη σπεύσει να «κλείσουν» μία θέση στη γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.
Ο ρυθμός εγγραφών δείχνει πως φέτος θα σημειωθεί ένα ακόμη ρεκόρ εγγραφών, ενώ αυξητική τάση διαφαίνεται και για τους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που μαζί με τους «Δρόμους του Νησιού», τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και τον αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.