Το Barilla pasta party του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι ξεχωριστό

Το Barilla pasta party του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι ξεχωριστό
Friday, 21 September 2018

Ένα ανεπανάληπτο pasta party θα προσφέρει και φέτος σε όλους τους δρομείς ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με την υποστήριξη της Barilla, της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ. Ένα pasta party, με γεύση και ενέργεια, όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Τα μοναδικά σε γεύση ζυμαρικά Barilla, συνδυασμένα με τις αγαπημένες σάλτσες Barilla, θα προσφερθούν τόσο για αναπλήρωση σε όσους λίγη ώρα νωρίτερα θα έχουν συμμετάσχει στον αγώνα των 5 χλμ., όσο και για να δώσουν ενέργεια στους δρομείς, που θα τρέξουν το πρωί της επόμενης ημέρας στον αγώνα των 10 χλμ. και φυσικά στον απαιτητικό Γύρο Λίμνης των 30 χλμ.

H θρεπτική αξία των ζυμαρικών Barilla, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια που προσφέρουν στους αθλητές, τα έχουν κατατάξει στη λίστα των απαραίτητων «συμμάχων» πριν από μεγάλους αγώνες ή ακόμα και δύσκολες προπονήσεις. Η Barilla πιστή στη φιλοσοφία της πως το φαγητό πρέπει να αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών στοιχείων για όλους και ιδιαίτερα για εκείνους που αγωνίζονται σε μεγάλες αποστάσεις, δε θα μπορούσε να λείψει από τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.
Το Barilla pasta party θα έχει φέτος τον δικό του χώρο, καθώς λόγω της πολυπληθούς συμμετοχής δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποφασίστηκε να μεταφερθεί από την πλατεία Μαβίλη. Το pasta party του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα οργανωθεί σε ένα όμορφο σημείο της πόλης, λίγες δεκάδες μόλις μέτρα από το επίκεντρο των αγώνων. Δίπλα στη λίμνη, εντός των τειχών του Κάστρου, πίσω από το Σουφαρί Σαράι, ένα ξεχωριστό τοπόσημο για την πόλη.

Και σίγουρα, όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη μαγεία του χώρου, πέρα από τις μαγικές γεύσεις της Barilla.